• 180925_K4_NOBEL_01A

    Housing

    K4, Vilvoorde

  • 180925_K4_NOBEL_02A

    Housing

    K4, Vilvoorde

  • 180925_K4_NOBEL_03A

    Housing

    K4, Vilvoorde

Kanaalpark

The buildings are modulated to the qualities of the park, the canal and the dynamics of the bridge and the quay. The roof areas of the building next to the bridge are bended to form a fifth facade, forming a promenade. We can also find this dynamics in the neighbouring allotment. On the first floor of the second building, there are public functions with a strong relation with the surroundings. A strong relationship between the canal, the building and the park is being established.

  • Location
  • Vilvoorde
  • Size
  • 20257 m2
  • Budget
  • € 17.400.000,00
  • Status
  • Working drawings
  • Type
  • Competition
  • Date
  • 2011-...
  • Client
  • Westpoort nv
  • Team
  • Goedele Desmet
  • Ivo Vanhamme
  • External consultation
  • Arcade
  • CES
  • ELD