• 001

    Renovation

    House CP, Linden

  • 002

    Renovation

    House CP, Linden

  • 003

    Renovation

    House CP, Linden

  • 004

    Renovation

    House CP, Linden

  • 005

    Renovation

    House CP, Linden

  • 006

    Renovation

    House CP, Linden

  • 007

    Renovation

    House CP, Linden

  • 008

    Renovation

    House CP, Linden

A terrace on the valley

This project links the qualities of the building site with the potential of the existing bungalow. The new program creates the possibility to clarify the original division of the house into 3 parts. The entrance hall is prolonged into a corridor that forms a bridge. This corridor separates the day and night zones. The day zone is extended and continues in a big outdoor terrace. This outdoor living room is protected by a wall that opens partially towards the landscape. The addition distinguishes itself from the existing bungalow by the use of different materials in order to form a ‘janushead’ proper to the program and the site.

  • Location
  • Linden
  • Size
  • 180 m2
  • Budget
  • € 140.000,00
  • Status
  • Completed
  • Type
  • Direct order
  • Date
  • 1998-2001
  • Client
  • Private
  • Team
  • Goedele Desmet
  • Ivo Vanhamme
  • Jean-Michel Culas
  • External consultation